Universitatea „Dunărea de Jos” Galați
Facultatea de Medicină și Farmacie 
   Home      Utile      Congrese

 
           Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB) și Asociația Română de Balneologie (ARB), în parteneriat consorțial cu Societatea Romana de NeuroReabilitare (RoSNeRa) si Societatea Romana de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro Medulare (RoSCoS), organizează în perioada 4 - 6 Septembrie 2019 la Galați, Congresul Național, cu participare internațională, de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea de Medicină și Farmacie. Post-Congres vom fi bucuroși să organizăm un atractiv program social.Conferinţa Naţională de Oncologie Ginecologică Abordarea Multidisciplinară a Patologiei Oncologice Ginecologice între Prezent şi Viitor

             În perioada 12-14 septembrie, la   Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi, va avea loc Conferinţa Naţională de Oncologie Ginecologică “ Abordarea Multidisciplinară a Patologiei Oncologice Ginecologice între Prezent şi Viitor “ .

Evenimentul este organizat de către un parteneriat format din Universitatea « Dunărea de Jos » din Galaţi – Facultatea de Medicină şi Farmacie, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, Societatea Română de Radioterapie, Colegiul Medicilor Galaţi, OAMGMAMR şi Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Galaţi. Lucrările conferinţei vor fi prezentate oral şi sub formă de postere în cadrul a trei secţiuni dedicate medicilor, fizicienilor ţi asistenţilor medicali. Temele abordate vor fi: prevenţia, diagnosticul precoce, tratamentul, perspectivele terapeutice precum şi urmărirea post-terapeutică a pacientelor cu cancere în sfera ginecologică.

             Preşedintele acestei conferinţe este doamna conf.univ.dr. Laura Rebegea iar vicepeşedinţi sunt doamnele conf.univ.dr. Laurenţia Galeş, conf.univ.dr. Alina Călin şi şef.lucr.dr. Xenia Bacinschi. Preşedinţi de onoare ai acestei conferinţe sunt prof.univ.dr. Rodica Anghel şi prof.univ.dr. Aurel Nechita. Conferinţa naţională se bucură de participarea unui mare număr de specialişti de renume din ţara, localizând astfel Galaţiul pe harta academică a României.